Gyakori kérdések

RENDELÉSLEADÁSSAL ÉS MÓDOSÍTÁSSAL KAPCSOLATOS

 1. Hogyan és meddig tudom módosítani a rendelésem?
  • A munkanapokon 12 óráig beérkező rendeléseket legtöbbször aznap összekészítjük, és átadjuk a futárszolgálatnak, így a megrendelések már másnap átvehetőek. Amennyiben módosítani szeretne, kérjük lehetőség szerint ezt minél előbb, lehetőleg még a rendelés napján tegye meg email formájában az alábbi címre: info@hajoswebshop.hu sürgős esetben pedig munkanapokon 9 és 15 óra között hívja a +36209342268 telefonszámot. 
 2. Hogyan és meddig tudom módosítani a kiszállítási címem?
  • A munkanapokon 12 óráig beérkező rendeléseket legtöbbször aznap összekészítjük, és átadjuk a futárszolgálatnak, így a megrendelések már másnap átvehetőek. Amennyiben a kiszállítás címén szükséges módosítani, kérjük minél hamarabb, lehetőleg a rendelés napján jelezze az alábbi címen: info@hajoswebshop.hu, sürgős esetben pedig munkanapokon 9 és 15 óra között hívja a +36209342268 telefonszámot.
 3. Hogyan és meddig tudom módosítani a számlázási címem?
  • Amennyiben a számlázási cím módosítása szükséges, kérjük lehetőleg az adott naptári hónap vége előtt az alábbi címre küldött levélben jelezze: info@hajoswebshop.hu
 4. Hogyan és meddig tudok megjegyzést hozzáadni a rendelésemhez?
  • A munkanapokon 12 óráig beérkező rendeléseket legtöbbször aznap összekészítjük, és átadjuk a futárszolgálatnak, így a megrendelések már másnap átvehetőek. Amennyiben megjegyzést szeretne hozzáfűzni, kérjük lehetőség szerint ezt minél előbb, lehetőleg még a rendelés napján tegye meg email formájában az alábbi címre: info@hajoswebshop.hu, sürgős esetben pedig munkanapokon 9 és 15 óra között hívja a +36209342268 telefonszámot. 
 5. Szükséges regisztráció rendelésleadáshoz?
  • A regisztráció nem előfeltétele a rendelésnek. A regisztrált felhasználóink azonban nyomon követhetik korábbi rendeléseiket, gyűjthetik kedvenc termékeiket és feliratkozhatnak havi hírlevelünkre is, ezért a regisztráció javasolt.
 6. Van minimum rendelési érték vagy mennyiség?
  • Webáruházunkban nincs minimum rendelési érték vagy mennyiség.
 7. Hogyan és meddig törölhetem a rendelésem?
  • A zökkenőmentes szolgáltatás érdekében megkérjük, hogy ilyen esetben minél előbb, lehetőleg még a megrendelés napján írásban jelezze törlési szándékát az alábbi címre: info@hajoswebshop.hu
 8. Kérhetek ÁFÁs számlát a rendelésemről?
  • Igen, természetesen, a számlázási címnél szükséges a vállalkozás nevét és adószámát helyesen beírni

 

FIZETÉSSEL, VISSZAKÜLDÉSSEL ÉS GARANCIÁVAL KAPCSOLATOS

 1. Tudok-e online bankkártyával fizetni?
  • Sajnálatos módon egyelőre nem, amennyiben a házhozszállítást választja úgy utánvéttel vagy előre utalással tud fizetni. Amennyiben utánvéttel fizet, úgy futárszolgálatnál fizethet bankkártyával. Amennyiben előre utalást választ, úgy a számlát az Ön által megadott emailcímre küldjük ki. A helyszíni átvételnél azonban lehetséges a bankkártyás fizetés is.
 2. Tudok-e bankkártyával vagy készpénzben fizetni a helyszínen?
  • Igen, a helyszínen lehetőség van a bankkártyás és a készpénzes fizetésre is.
 3. Meddig küldhetem vissza a rendelésem, amennyiben meggondoltam magam vagy nem tetszik?
  • A hatályos jogszabályok alapján a kézhezvételtől számított 14 napig, a termékek használatlan, sértetlen és bontatlan állapotban visszaküldhető, annak eredeti csomagolásában, azonban ennek költsége a megrendelőt terheli.
   A visszaküldési cím: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 23. Címzett neve: HAJOSBOLT.COM
 4. Hogyan érvényesíthetem a garanciát a megrendelt termékeimre?
  • Amennyiben problémát észlel nálunk megvásárolt termékeinél, úgy az alábbi emailcímen tudja jelezni felénk a problémát: info@hajoswebshop.hu

 

RENDELÉSÁTVÉTELLEL ÉS KISZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS

 1. Hogyan történik a szállítás?
  • Rendelésedet az ország bármely pontjára kiszállítjuk a szerződött partnerünkkel (GLS) a rendelésben megadott szállítási címre és az ott megjelölt megjegyzéssel. 
 2. Mikorra várható a rendelés kiszállítása?
  • Utánvétes fizetés esetén, a munkanapon 12 óráig leadott rendeléseket legtöbbször még aznap feladjuk, amit általában a futárszolgálat egy munkanap alatt házhoz is szállít.
  • Előre utalásos fizetés esetén az összeg beérkezése után lehetőleg még aznap, de legkésőbb másnap feladjuk a csomagot, amit általában a futárszolgálat egy nap alatt házhoz is szállít.
 3. Mennyibe kerül a kiszállítás?
  • A kiszállítás átalánydíja 2 500 Ft, mely bizonyos termékeknél pl. mentőgyűrű magasabb vagy egyáltalán nem lehetséges pl. horgonyok 
 4. Mi történik ha a rendelésem nem tudtam átvenni?
  • Az általunk szerződött futárszolgálat két alkalommal kísérli meg a csomag átadását a rendelésben megadott címre. Ha ez nem valósul meg, a csomag visszakerül a raktárba, ahonnan újabb kiszállításra csak annak ismételt költségeinek felszámítása mellett valósul meg.
 5. Hol tudom személyesen átvenni a rendelésem?
  • Minden visszaigazolt rendelés átvehető reggel 9 és 15 óra között cégünk telephelyén az alábbi címen: 1037, Budapest, Csillaghegyi út 23. Amennyiben megérkezett erre a címre, a telephelyen a kapun való áthaladás után az út végéig egyenesen kell haladni, onnan balra fordulni és továbbhaladni, az átvevő pont jobb kézre található. A telephely megközelíthető tömegközelkedéssel és autóval. 
 6. Hogyan tudok eljutni a telephelyre a rendelésem átvételére?
  • A telephely megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel (840, 118, 160, 260 autóbusszal), a kapun áthaladva az út végéig egyenesen kell haladni, onnan balra fordulni és továbbhaladni, az átvevő pont jobb kézre található. 
 7. Átveheti-e más személy a megrendelésem a helyszínen?
  • A megrendelő személye és az átvevő abban az esetben térhet el, ha azt a megrendelő előzetesen jelezte kollégáinknak írásban az alábbi címen: info@hajoswebshop.hu